Skip to content Skip to footer

Poliklinika Medris – Deset godina stručne skrbi na novoj lokaciji

U veselom i svečarskom ozračju, Poliklinika Medris proslavila je svoju desetu godišnjicu uspješnog rada i preseljenje na modernu i impresivnu novu lokaciju. Svi prisutni, uključujući i poznate glazbenike Kiki Blondes i Šajetu, okupili su se na trgu iznad garaže Zagrad, gdje se u prizemlju poslovne zgrade Medris i nalazi. Ovo preseljenje označava važan korak prema boljoj skrbi za pacijente i unapređenju medicinske usluge u području medicine rada i sporta.

Poliklinika Medris, već prepoznata po svom iznimnom profesionalizmu i visokoj razini stručnosti, sada je stekla novu adresu koja odražava modernu i naprednu perspektivu medicine. Prostor poliklinike osmišljen je kako bi pacijentima pružio udobnost i sigurnost, istovremeno potičući suradnju i inovaciju među zdravstvenim stručnjacima u timu.

preseljenje označava važan korak prema boljoj skrbi za pacijente i unapređenju medicinske usluge u području medicine rada i sporta.

Na proslavi desete godišnjice, gosti su imali priliku razgovarati s osnivačima i članovima stručnog tima Poliklinike Medris, te su saznali više o njihovim ambicijama i ciljevima za budućnost. Druženje je obilovalo informacijama i iskustvima iz desetljetnog rada u medicini rada i sporta.

Poliklinika Medris ostaje predana pružanju stručne i posvećene skrbi svojim pacijentima, kako u području medicine rada, tako i sportske medicine. Njihov kontinuirani trud da unaprijede kvalitetu zdravstvenih usluga čini ih vodećom ustanovom u tom području, a nova lokacija predstavlja njihovu posvećenost unapređenju pacijentima pružene brige.

Ovaj svečani događaj ne samo što je označio desetu obljetnicu Poliklinike Medris već i početak novog poglavlja u pružanju vrhunske medicinske skrbi. Svi prisutni s nestrpljenjem i optimizmom gledaju prema budućnosti i daljnjem napretku ove iznimne ustanove za medicinu rada i sporta.